Extra


 • Bookmark and Share
 • Sportvadslagning info


 • Bra Bookmakers

  Här ser Du namnet på bookmakerfirmorna. Klicka på valfri bookmaker så kommer Du direkt till deras hemsida. Finns det några erbjudanden så kommer Du automatiskt dit - till skillnad mot att surfa och leta upp bookmakers. Några av företagen är spelbörsar (exchange). På spelbörsar där spelar spelarna mot varandra och vinnaren betalar 3-5% av vinsten (inte av insatsen) till bolaget. På satsasidorna finns en färdig kalkyl som räknar om oddset genom att dra ifrån provisionen.

  Bra Bookmakers och spelbörsar. Bedömningen är min egen. Företagens natur kommer fram när dom skall betala ut vinster (jag vinner ibland som Du säkert har räknat ut) eller hjälpa till. Dom jag håller som bäst kommer först här:

   

  Exspekt No. 1
  PinnacleSports
  Sportingbet
  5dimes
  Intertops
  BetAtHome
  Bet-24
  WilliamHill
  BlueSquare
  Game-Bookers

  Försök först klara Dig med dessa. Det är bättre att försöka få ha pengar på dessa än att öka ut för snabbt. Snabbaste sättet att flytta pengar - speciellt vinster - är Moneybookers. Avgiftsfritt.

  Spelbörsar

  Sedan behöver Du 2 spelbörsar. Jag rekomenderar  Betfairs i första hand, därefter Betdaq .  På satsasidorna kan du räkna bort spelbörsarnas provision så oddset blir rätt - provisionen är bara på vinstdelen av vinsten.

  Försök klara dig på ovanstående. Det är mycket bättre att ha gott om pengar på kontona på de ovanstående än att utöka med fler. Om Du tjänar mer än 500-1000 kr om dagen (dvs väljer detta som yrke) så är det dags att lägga till dom som följer här. Eventuellt tidigare, då räcker de följande.

  BetAndWin (Bwin)

  Partybets

  När Du har tjänat ihop pengar på kontona finns det en bookmaker som bara har ett bra odds i veckan. Men man får alltid satsa 2 X 500 kr = 1000 kr. Även om man vunnit mycket. Oddsen är kassa men ca 1 gång i veckan gör dom fel, då är det bra odds och man kan sätta 1000 kr hos denna osannolika bookmaker.

  Därefter:

  10Bets
  Globet

  Om Du väljer detta som yrke på fritid eller arbetstid så blir Du mer beroende av kassaflödet. Du måste ha Moneybookers, vissa bookmakers betalar ut vinsterna inom några timmar. Du behöver pengarna igen nästa dag. Moneybookers blir navet i Din verksamhet och Du får också gradera upp Ditt konto (gratis) för annars överskrider Du limiten på ca 100.000:- i utbetalningar per 3-månadersperiod. Du måste också se till att alla bookmakers finns inom EU, vinster inom EU är skattefria.

  Det finns hundratals bookmakers - varför är bookmakerlistan så liten?

  Den grymma verkligheten är att det finns väldigt få bra bookmakers om Du vinner. Det finns små bookmakers som inte överlever och - viktigast - våra bookmakers måste ha höga odds. Även bland bookmakers jag har rekommenderat så kommer insatser att strypas så att Du slutar spelar, om Du vinner för mycket. Men dom är hederliga - det finns hundratals ohederliga. På http://gertgambell.com/vadslagning-strul/ är detta bra beskrivet så jag skall inte fördjupa mig i ämnet här.

  Röd lista - Dåliga bookmakers. Jag avråder bestämt att satsa hos dessa företag. Här finns alla typer av problem, från att man inte betalar till att man strular, annullerar vunna vad och liknande. Dom 4 första har jag själv haft problem med, övriga har jag fått veta i andra hand och fått verifierat också.

  Redbet
  Bets4all
  Eurobet
  Internet1X2
  Bet365
  Unibet

  Lycka till med investerandet.

  copyright

  L�gg till GertGambell i...