Extra


 • Bookmark and Share
 • Sportvadslagning info


 • Gratis pengar till Sportvadslagning

  Spelföretagen erbjuder ofta gratis startpengar när Du skall börja spela. Detta är för att dom vet att varje ny spelare förlorar och ger dom inkomst. Detta gäller inte Dig för Du spelar inte, Du investerar. Det är inte fel att börja med lite extra spelpengar att öva med.

  När Du börjar spela så utnyttja alla startbonusar till max. Oftast är det så att Du sätter in en viss summa, sedan får Du 50% eller 100% extra. Utnyttja detta, sätt in så mycket Du får. Det är gratis pengar.

  Ännu mer Gratis betting pengar

  Anmäl Dig till alla bookmakers nu även om Du inte tänker använda dom förrän senare. Det finns 3 anledningar till detta:

  Gratis spelautomater och skraplotter

  Ofta startar bookmakers nya skraplotter eller spelautomater och bjuder på Gratisspel för att locka Dig att börja spela.
  Ta emot och spela upp dessa spel. Satsa inte egna pengar för att tjäna pengar - det går inte. Du spelar mot en dator som hela tiden skummar av 5-10% till spelbolaget och till att bygga upp sanslösa vinster.

  Du vinner lika lätt en sådan storvinst när du spelar gratis - chansen är mycket liten och beror helt på slumpen.

  Betting bonus erbjudanden

  Om Du inte har spelat på länge, inte verkar komma igång eller när nya ligor startar så kommer det bonuserbjudanden för att få Dig att sätta in pengar på kontot. Utnyttja detta - det är återigen Gratis pengar.

  Säsongserbjudanden och jippon
  När Champions league, vm eller annat startar erbjuder man ofta insättningsbonusar = gratis pengar. För den som gör en stor insättning stannar ofta hela ligan ut.
  Likaså är konkurrensen stenhård mellan bolagen. Gör ett bolag ett erbjudande så svarar ofta andra upp. Det finns så mycket bonusar om man väntar in dom att man kan spela och laya på spelbörsar och tjäna 90% av bonusarna. Alltså spela på båda sidor, det står mycket om detta på gertgambell.com så jag slipper skriva här.


  L�gg till GertGambell i...