Extra


 • Bookmark and Share
 • Sportvadslagning info


 • Kan man alltid vinna på lotto?

  Nej, det är omöjligt. Enbart slumpen avgör vem som vinner på lotto.

  Jag rekomenderar ändå att Du spelar på Lotto via Internet. Närmare bestämt för 3 dollar eller 3 Euro i veckan på Lotto. Garanterad vinst är 10 miljoner dollar.

  Ge turen en chans! Någon vinner och slumpen avgör. För 21 kr i veckan är Du med och har chansen. Garanterad Jackpot (alla bollarna rätt) och man vinner ca 140-150 miljoner kronor.

  Med 140 miljoner kronor blir man ekonomiskt oberoende och kan leva som en konung resten av livet. Bara syssla med det man vill. Hjälpa till att skapa en bättre värld. Redan andrapris räcker för lyx och ekonomiskt oberoende livet ut.

  Klicka här för svensk information om Lotto. Klicka här för att komma till Lotto. När Du är där så välj Golotto - det är Lotto. Jag har spelat en dollar i veckan i några år och är jättenöjd, har vunnit lite småvinster och håller tummarna för Jackpotten. Någon måste ju vinna den...

  Deltidsproffset på sportvadslagning, Gert Gambell spelar också på samma lotto. Han har en intressant jämförelse med Svenska Spels lotto på sidan http://gertgambell.com/svenskaspel.html

  copyright

  L�gg till GertGambell i...