Överoddskalkylator. Kalkylatorn kan användas till Investeringar eller riskfritt spel. Leta upp ett överodds, t ex på www.oddsserver.com eller här. Fyll i oddsen och kontrollera att utfallet blir vinst. Jämna till beloppen och mata in i alternativ insats. Kolla att odds, bookmaker och lag är rätt innan Du satsar. Vid utländsk valuta så mata in kursen under Valuta. Mata in uppgifter i de gula fälten, resultaten visas i de blå:
 
  alltid-vinst.com
Välj utgång
  Båda Betyder att du vinner beloppet oavsett utkomst
 

Odds:

 Bookmaker

Lagets namn

Satsa

Vinst

Alt.
Insats:
Alt.
Vinst
Resultat Res. i %

Kurs

Valuta

Alt. Valuta
  Hemmavinst 1

  Bortavinst 2

 

Totalt satsat:

kr

Tot:

kr
  Hur mycket du vill vinna:

Tjänat belopp:

kr
 

Tjänat  i %:

%

Denna kalkyl är för matcher med 2 möjliga utgångar (tennis med mera). För matcher med 3
möjliga utgångar (1X2) Klicka här. För tävling med 1-10 placeringar (turnering/outright) Klicka här. För matcher med 1-40 placeringar (turnering/outright) Klicka här. När Du satsat så skriv ut denna sida och sätt i en pärm så Du vet var Dina pengar finns. Copyright 2004-2006 alltid-vinst.com.

Konvertera mellan olika typer av odds. Fyll i valfri ruta.   Effektivt odds om avgift tas på vinsten av spelbörs (bettexchange).
Amerikanskt odds Europeiskt odds Engelskt odds   Spelbörsodds Avgift i % Effektivt odds

 
           

Parbet , Betsson, BetOnBet, Sportig Options BetXC, TradeBetX , Redbet, Betfair, Bettbulls är spelbörsar


Effektivt odds vid insättningsbonus
Många bookmakers ger bonus, lägger till mer pengar, vid insättningar. Första gången man spelar med dessa pengar så är oddsen därför högre.

   


Spelbörsar finns en Laysida också. Att spela på Laysidan i en tennismatch är samma som att satsa på motståndaren (vid 1X2 match är det en halvgardering). Ofta är Layoddsen bättre än Backoddset (vanligt odds).

   

Odds

Insättningsbonus %

Verkligt odds

Layodds

Backodds