Extra


 • Bookmark and Share
 • Sportvadslagning info


 • Webläsare för vinnare

  Speciell webläsare underlättar arbetet

  När man investerar i överodds så måste man ha full kontroll över oddsen. Ofta har man flera fönster öppna i webläsaren. Ett fönster med on-line kalkylator, överoddsserver och sedan 2-4 bookmakers. Detta är ett minimum, jag har oftast 7-8 fönster öppna.

  Med en vanlig browser och många fönster öppna går det för långsamt att klicka mellan fönstren, man hittar inte. Oddsen kan också förfalla för att man inte uppdaterar sidan.

  Jag har skaffat en egen webläsare. Den har flikar i överkanten så att man blixtsnabbt kan växla mellan fönster. Den uppdaterar sidorna (uppdaterar, den laddar inte om) med en intervall som Du själv bestämmer. Jag uppdaterar var 20:e sekund när jag satsar.
  Webläsaren intregrerar sig själv med Robotform, gratis program som kommer ihåg lösenord när Du loggar in på spelsajter och fyller i alla uppgifter när Du registrerar Dig hos bookmakers.

  Kort sagts, denna webläsare gör satsandet både enklare och säkrare.

  Jag ger bort webläsaren gratis. Klicka här för att ladda ner VinnarBrowser Pro.

  När Du installerat VinnarBrowser Pro så gör följande:

  I menyn på toppen välj languague. I rullgardinsmenyn välj Interface languague och sedan Swedish. Gränssnittet bytar språk till svenska.

  Under Verktyg, gå till Inställningar. Du hamnar på fliken Allmänt. Kryssa ur rutan: Blockera pop up fönster automatiskt. Vissa spelsajter har pop up till log in.

  Klicka på Blandat, kryssa i Visa sidikoner i favoritfältet. För att organisera Dina favoriter senare kan Du byta ikoner (finns gratis överallt) på bookmakers, betalföretag, favoritbokmakers osv. Klicka Ok så sparas Dina ändringar.

  Gå till menyn Visa och välj Auto Refresh. Set period till det antal sekunder Du vill ha mellan uppdateringen av sidorna. Prova med 30 sekunder och se om det passar Dig.

  Nu är Din VinnarBrowser Pro klar att användas. Den kan mycket mer än så här. Du kan logga in automatiskt. Du kan göra grupper av bookmakers och öppna och stänga hela grupper med ett klick. Browsern kommer ihåg alla fönster som varit öppna, Du kan öppna alla igen med ett klick. Den kan till och med översätta sidor. Med tiden kommer Du nog att utnyttja fler finesser. I början av investerandet så har Du full kontroll och Du kan blixtsnabbt växla mellan bookmakers genom att klicka på flikarna.

  Browsern är kanonbra. Internet Explorer är inte häften av denna. Jag har helt skrotat MS Internet Explorer och har Vinnarbrowsern till allt.

  Firefox fantast?

  Är Du en Firefox fantast så använd Firefox + tilägg, det finns en bra beskrivning på https://gertgambell.com/vinnarbrowser/.

  Lycka till med investerandet.

  copyright

  L�gg till GertGambell i...